Výrok: Ako dážď bez prestania vniká do zle pokrytej stavby, tak i náruživosti ľahko vnikajú do srdca nechráneného rozvahou. (Budhistická múdrosť)
 Pôsobenie farieb na auru človeka
Články o zdravom spôsobe života
„Vo chvíli, keď sa každý z nás prvý raz nadýchol, naprogramoval svoju budúcu cestu životom. Naša osobnosť je ovplyvnená z jednej tretiny genetickou informáciou, druhú tretinu predstavuje prostredie, v ktorom sa formujeme a nakoniec karmou, ktorú sme si zvolili v čase pred narodením.“ Tak takto začínala numerologická časť Relácie o Mystike s Majou v roku 1998. Teraz po dvanástich rokoch Vám tú záhadnú nenumerologickú časť ponúkam každý piatok na našom portáli vo forme článkov. Dnes na tému pôsobenia farieb.


 Aura sa postupom času mení - choroba, skľúčenosť, láska, naplnenie - to všetko sa v aure odráža. Ale poďme pekne po poriadku Farby pôsobia na človeka rôznymi spôsobmi - uspáva, červená škodí ľuďom trpiacim na choroby srdca. Biela pomáha nadväzovať rozhovor, zelená zase povzbudzuje chuť do práce. Modré kreslá v lietadle potláčajú nevoľnosť, ktorú naopak zase môže vyvolať žltá farba.
 
Červená - povzbudzuje nervovú sústavu a zmysly, stimuluje krvný obeh, čiastočne ruší vedľajšie účinky röntgenových lúčov a následky silných ultrafialových lúčov.
Oranžová farba - posilňuje pľúca a priedušky, stimuluje štítnu žľazu a žalúdok a podporuje pevnosť kostí.
Žltá - stimuluje lymfatickú sústavu, senzorickú a motorickú nervovú sústavu, zvyšuje tvorbu hormónov.
Citrónovožltá - účinne pôsobí na stavbu tela a veľkého mozgu, stimuluje podmozgovú žľazu - hypofýzu a zabíja choroboplodné zárodky.
Tyrkysová farba odstraňuje akútne poruchy a lieči popáleniny kože.
Biela farba pôsobí utišujúco, znižuje horúčky a zmierňuje zápaly.
Tmavomodrá farba pôsobí utišujúco, odstraňuje nádory a vredy, utlmuje emocionálne návaly.
Fialová povzbudzuje slezinu a biele krvinky, znižuje horúčku a uvoľňuje svaly.
Purpurová farba znižuje telesnú teplotu, spomaľuje tlkot srdca, ukľudňuje funkciu ľadvín. Tmavočervená harmonizuje citový život, zabezpečuje optimálny tlak krvi.
Šarlátová - stimuluje ľadviny a nadľadviny, zintenzívňuje citový život, posilňuje pohlavné orgány a zvyšuje krvný tlak.
 
 Ešte si povieme niekoľko slov k čierno-bielej kombinácii. Ak nemáte niekedy možnosť vedome sa vystaviť potrebnej farebnej vibrácii, mali by ste si zvoliť bielu farbu, po prípade biele svetlo, pretože ako sme už povedali, čisté biele svetlo obsahuje celé farebné spektrum a tým aj farbu, ktorú práve potrebujete. Nosením bieleho oblečenia alebo vystavením sa bielym lúčom užívate automaticky celé farebné spektrum. Táto forma využívania farieb bola známa v Egypte i Grécku, kde svojich nemocných uložili cez deň na slnko, prípadne ich zahaľovali do bielych látok. Opačný účinok má čierna farba, ktorá má najmenej farebných vibrácií. Preto je nevhodná k akémukoľvek použitiu. Trvalé nosenie čierneho oblečenia vedie k útlmu všetkých funkcií čakier a kto je labilná povaha, zistí to veľmi skoro, nech je toto oblečenie ako chce moderné. Koniec koncov na toto nebezpečenstvo upozorňoval už dávno i nestor českej praktickej parapsychológie Břetislav Kafka, ktorý sa takisto zaoberal i pôsobením farieb na pacientov. Či už dospejeme k poznaniu kedykoľvek, rozhodnutie jednať v súlade s prírodou alebo proti nej a jej zákonitostiam, leží vždy na nás. Sme slobodní, rozhodneme sa teda správne...
 
Pre Beta rádio spracovala: Mária Kašiarová
 
Relácia o Mystike s Majou odvysielaná 03. 11. 1998
 
Súvisiaci link: Fotka aury



Hviezda na nebi záhad

Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

 
Súvisiace odkazy
· Viac o Články o zdravom spôsobe života
· Ďalšie články od autora: Petronela


Najčítanejší článok na tému Články o zdravom spôsobe života:
Liečivé bylinky



Hodnotenie článku
Priemerné hodnotenie: 4
Hlasov: 1

Veľmi dobrý

Zvoľte počet hviezdičiek:

Vynikajúci
Veľmi dobrý
Dobrý
Priemerný
Zlý



Možnosti

 Vytlačiť článok Vytlačiť článok



Súvisiaca téma

Voľným štýlom

"Pôsobenie farieb na auru človeka" | Prihlásiť/Registrovať | 0 komentárov
Za obsah komentárov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.

Ako anonymný užívateľ nemôžete posielať komentáre, prosíme zaregistrujte sa