NUMEROLOGIA.SK

11.11.2010
Publikované: Štvrtok, 11.11. 2010 - 08:47:18
Vec: Novinky na numerológii


       "Kľúčovými slovami dňa, v ktorom sa dvakrát po sebe vyskytuje jedenástka, sú citlivosť, tvorivosť, inšpirácia a sila. Profitovať z naladenia môžu kreatívne a umelecké profesie, naopak tratiť povolania, kde ide o spravodlivosť, keďže súčtom dátumu je sedmička."  



       Tak táto mierne upravená veta v zmysle "držať sa spravodlivosti", keďže znie pozitívnejšie, odznela dnes ráno z mojich úst na Rádiu Expres.

 

       Prekvapilo ma, koľko numerológov vníma deň s vysokým potenciálom emocionálnej energie ako negatívny. Samozrejme možno to nie je iba v ich postoji, ale aj v požiadavkach bulvárnych médií. V každom prípade akúkoľvek energiu možno využiť nielen deštruktívne, no i konštruktívne. V tom je sloboda nášho rozhodovania sa. Môžeme sa držať hnevu, zlosti a šíriť ju okolo seba alebo vložiť ju do tvorivej činnosti a použiť vo vzťahoch Hoponopono techniku - "milujem ťa, ospravedlňujem sa ti, prosím odpusť mi a ďakujem."

 

       Som rada, že som zasa raz bola prirodzene a intuitívne poslom dobrých správ. A na záver ešte jeden podnet na zmenu matrixu - na vedomú tvorbu novej kolektívnej reality, ktorá mi do emailovej schránky dorazila včera. Text si môžete stiahnuť na voľné nekomerčné šírenie tu: old.numerologia.sk/download/Zmena_Matrixu.pdf

 

Zlatica Mokráňová







Tento článok si môžete prečítať na webe NUMEROLOGIA.SK
https://old.numerologia.sk

Tento článok nájdete na adrese:
https://old.numerologia.sk/clanky/11-11-2010-99.html
Magic SEO URL - Search Engine Optimization
Learn more about other Magic SEO URL products
osCommerce SEO | ZenCart SEO | CRE Loaded SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO