Výrok: Aj keď milión ľudí verí v bláznovstvo, stále je to bláznovstvo. (Anatole France)
 Dieťa Strelec
Články z oblasti západnej astrológie

       Strelec je zvedavé dieťa v pohybe, ktoré je s každým kamarát či kamarátka. S dôverčivým srdcom sa vrhá do každého dobrodružstva. Chce spoznať svet.



Pobyt na čerstvom vzduchu miluje, rovnako ako hru s vrstovníkmi aj zvieratkami. Obliekajte ho do výrazných farieb ohnivej červenej, purpurovej, fialovej, v kontraste zvoľte béžovú. Nespokojné je osamote. Má rado prostredie veľkej rodiny. Džavoce so všetkými ľuďmi z okolia rozsiahleho príbuzenstva a postará sa s radosťou o mladších súrodencov. Rozumie si najmä s Levmi a Baranmi, naopak nechápe zasnené Ryby a starostlivých Rakov. V strave u neho uprednostňujte ovocie bohaté na vitamín C, zo zeleniny paradajky, pór a cesnak. Umelé potravinové sladidlá v podobe rozmanitých cukríkov a jedlá z fast-foodov nahraďte medom, kyslou kapustou a celozrnným chlebom. Vo výchove usmerňujte ich prostorekosť a trénujte ich rétoriku aj za pomoci neviditeľnej sily chalcedónu. Modré kamene ako sodalit, lapis lazuli, azurit sú mu ako talizmany nápomocné v pokrokovom vzdelávacom systéme. Učenie sa stáva hrou a zábavou. Kontakt s ľuďmi, zmeny, pohyb, cestovanie u neho hrajú zásadnú rolu aj pri výbere profesie. Či už si zvolí prekladateľstvo, cestovný ruch alebo obchod, vždy bude rozosievať srdečnosť a optimizmus okolo seba. Najbližší mesiac čas očakávania krásnych okamihov naplňte aj poznávaním nových krajov aspoň prostredníctvom rozprávkovej knižky.

Dieťa Strelec v kombinácii s mamou všetkých znamení
Mama Baran sa v synovi vidí. Spolu sa vydávajú za stále novými dobrodružstvami a tvoria kamarátsky tandem. Pre dcéru je vzorom a chovajú k sebe úprimné city.

Mama Býk zásadová vo výchove aj v prístupe k deťom podporuje ctižiadostivosť syna a usmerňuje jeho neskrotnú povahu. Dievča si váži svoju mamu, ale často zatúži po slobode.

Mama Blíženci sa teší povahe svojho syna, pretože on uskutoční všetko, po čom ona iba snívala a nedovolila si prežiť. Dcére vytvorí spokojné zázemie, aby sa aj mohla nezávisle realizovať.

Mama Rak by sa rada viac starala o tieto samostatné deti, ktoré radi prekračujú stanovené hranice domácnosti. V podstate jej prinášajú radosť a skoro vylietavajú z hniezda.

Mama Lev je pyšná na svoje ohnivé deti. S dcérou sú kamarátkami a syn má jej plnú dôveru. Vychutnávajú si spolu dary života, nesklamú sa a deti nasledujú mamu ako svoj ideál.

Mama Panna by týmto neposedným deťom najradšej vymedzila presne ohraničený priestor, v ktorom budú poslúchať, ale to nie je možné. Oni jej rozširujú obzory, ona ich učí rozvážnosti.

Mama Váhy je unesená chlapcovými nápadmi a dievča sa inšpiruje maminou nezávislosťou. Deti rešpektujú jej zásady a obohacujú mamin život zaujímavými myšlienkovými podnetmi.

Mama Škorpión je uveličená dobrosrdečnou naivnou otvorenosťou svojich detí. Chce ich chrániť pred zlým svetom a oni je neustále ukazujú, že je skvelý a úžasný. V sledovaní cieľov sa dopĺňajú.

Mama Strelec je s deťmi rovnakého znamenia na rovnakej vlnovej dĺžke. Aj napriek tomu, že sa snažia mame nepodobať, ctia v živote rovnaké hodnoty a vyznávajú tie isté zásady.

Mama Kozorožec svojou rozvážnosťou drží na uzde neskrotného malého Strelca. Vie presne ako ho usmerniť k jeho prospechu. Dievča je naopak ukážkovo vzorné a samostatné.

Mama Vodnár je pre syna veliteľom v rozprávkovej krajine a pre dcéru vnímavou vílou. Rozvíja v nich spoločenskú stránku povahy, podniká dobrodružné cesty a vedie ich k úprimnosti.

Mama Ryby je na svoje dynamické ohnivé deti pyšná, ale veľmi skoro jej syn začne prerastať cez hlavu. Nezávislou povahou, túžbou po neobyčajnom ju obaja nabíjajú energiou.


Spracovala: Zlatica Mokráňová
Článok bol uverejnený v časopise Mamina rok 2011.




Hviezda na nebi záhad

Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

 
Súvisiace odkazy
· Viac o Články z oblasti západnej astrológie
· Ďalšie články od autora: Numerologia


Najčítanejší článok na tému Články z oblasti západnej astrológie:
Dieťa Škorpión



Hodnotenie článku
Priemerné hodnotenie: 5
Hlasov: 1

Vynikajúci

Zvoľte počet hviezdičiek:

Vynikajúci
Veľmi dobrý
Dobrý
Priemerný
Zlý



Možnosti

 Vytlačiť článok Vytlačiť článok



Súvisiaca téma

Články z rôznych oblastí psychológie

"Dieťa Strelec" | Prihlásiť/Registrovať | 0 komentárov
Za obsah komentárov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.

Ako anonymný užívateľ nemôžete posielať komentáre, prosíme zaregistrujte sa