Výrok: Ako dážď bez prestania vniká do zle pokrytej stavby, tak i náruživosti ľahko vnikajú do srdca nechráneného rozvahou. (Budhistická múdrosť)
 Dieťa Váhy
Články z oblasti západnej astrológie

       Nežné, kultivované správanie a nezameniteľný pôvab vyžaruje bábätko narodené vo Váhach. Obklopte ho jemnou krásou bez výstrednosti a cibrite jeho vrodený umelecký talent, či už sa týka kreslenia, hudby alebo poézie. Drobčeka môžete obliecť pokojne do bielych a svetlých pastelových farieb ružovej, modrej a fialovej. Zmysel pre harmóniu im nedovolí zašpiniť si šaty.



Z jedla urobte slávnostnú udalosť a uprednostňujte potraviny, ktoré udržiavajú a regulujú rovnováhu vody v organizme. Menej múky a viac ryže, jogurtov, jahôd a jablkové šťavy prospievajú. Z kameňov ako talizman mu patrí citrín pre hladunkú pleť a zdravé črevá, achát pre pozornosť a sústredenie v škole a magnezit ako ochrana pred škodlivým pôsobením životného prostredia. Vo všetkom, či už sa to týka rozhodnutí, školy, záľub je pre neho dôležitý dostatok času na rozmyslenie. Chce byť spravodlivé ku všetkému a ku všetkým. Hravá a veľkorysá povaha priťahuje mnoho priateľov a miluje aj starších a mladších súrodencov. Najviac si rozumie s Blížencami a Vodnármi, rado nasleduje Levov a Strelci ho inšpirujú. Nepravidelný režim, časté sťahovania a zmeny mu neprospievajú. Pocit istoty a bezpečia naopak rozvinie nadanie v oblasti ekonomiky, obchodu, práva alebo reklamy. Najbližší mesiac očakávajte zvýraznenie senzitívnosti voči vlastným aj cudzím emóciám. Načúvajte tomu, čo vám chce povedať a rozmaznávajte ho.

Dieťa Váhy v kombinácii s mamou všetkých znamení
Mama Baran svojou rozhodnou a energickou povahou môže syna podporovať k činom. Vo vzťahu k dcére dochádza k protirečeniam, ale nakoniec vždy dospejú k harmónii.

Mama Býk rovnako ako deti Váhy má zmysel pre krásu, len ony sú menej praktické. Cibria jeden u druhého vkus. Citlivosť deti predurčuje k postupnému hľadaniu vlastného štýlu a hodnôt.

Mama Blíženci je obdivovaná svojim šťastným synom. Milujú sa, vážia si jeden druhého a kritizujú okolie. S dcérou sú záujmovo odlišné a preto sa vzájomne dopĺňajú.

Mama Rak rozmaznáva syna nekonečnou materinskou láskou a vychováva ho k prieberčivosti vo vzťahoch. Dievča ju napodobňuje a, aj napriek rozdielnej povahe, lipne na nej.

Mama Lev miluje neskonalé osobné čaro vyžarujúce z detí narodených vo Váhach. Synovi preto toleruje viac ako je pre neho vhodné a s dcérou sú kamarátkami.

Mama Panna by sa mala brzdiť v kritickosti a prísnosti, aby v chlapcovi nepestovala ešte väčšiu váhavosť. Dcéra žije vlastnými predstavami, túžbami a cieľmi a maminu povahu toleruje.

Mama Váhy so synom vedú nekonečné diskusie, keďže obaja sú váhaví. Raz má pravdu chlapec a raz mama. Dievča ustúpi, ale myslí si svoje a koná ako chce ona.

Mama Škorpión vedie deti v tomto vzdušnom znamení k schopnosti nadchnúť sa objaviť vášeň v duši. Dcéra je vyrovnanejšia a syn vnáša zmyslom pre krásu do spoločného života súlad.

Mama Strelec je zamilovaná do ideálu, ktorý stelesňuje jej syn alebo dcéra. Počúvajú ju, prejavujú city, pomáhajú jej a podnecujú k tvorivosti. Zdieľajú blízkosť a hlboko si ju vážia.

Mama Kozorožec slúži synovi ako vzor, ako pevný bod, o ktorý sa môže oprieť a vyraziť za svojim cieľom. S dcérou ich spájajú rovnaké hodnoty, zmysel pre poriadok a pevné zásady.

Mama Vodnár je s chlapcom prepojená hlbokými citmi a radosťou s návštev umeleckých podujatí. Aj s dcérou dokážu rozihrať všetky struny tónov a odtiene farieb.

Mama Ryby vedie deti k ideálom a oni sa nechajú nimi unášať. U syna jej vplyv rozvinie túžbu po spravodlivosti a väčšiu váhavosť. Dcéra je oproti nej samostatnejšia.


Spracovala: Zlatica Mokráňová
Článok bol uverejnený v časopise Mamina rok 2011.




Bellisamade...šperky inšpirujúce vašu dušu

Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

 
Súvisiace odkazy
· Viac o Články z oblasti západnej astrológie
· Ďalšie články od autora: Numerologia


Najčítanejší článok na tému Články z oblasti západnej astrológie:
Dieťa Škorpión



Hodnotenie článku
Priemerné hodnotenie: 5
Hlasov: 1

Vynikajúci

Zvoľte počet hviezdičiek:

Vynikajúci
Veľmi dobrý
Dobrý
Priemerný
Zlý



Možnosti

 Vytlačiť článok Vytlačiť článok



Súvisiaca téma

Články z rôznych oblastí psychológie

"Dieťa Váhy" | Prihlásiť/Registrovať | 0 komentárov
Za obsah komentárov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.

Ako anonymný užívateľ nemôžete posielať komentáre, prosíme zaregistrujte sa