Výrok: Človek je jediný živočích, ktorý dovoľuje dospelým potomkom, aby sa vracali do rodného hniezda. (Bill Cosby -americký komik)
 TAROTHOROSKOP na január 2013
Články o tarote a tarotových arkánách
       Na Nový rok sa zbytočne nezväzujme nereálnym sľubmi známym a neznámym. Skôr sa zamerajme na domácnosť, udržiavanie tradícií a po čase jedenia veľkou sviatočnou lyžicou sa pripravme aspoň v malom na pôstnejšie obdobie. Zbavme sa strachu, pretože všetko je lepšie ako v skutočnosti vnímame. Podľa tradičnej čínskej medicíny sú obavy, úzkosť a vzťahovačnosť psychickým prejavom nerovnováhy obličiek. Posilnime tento regulátor vody v organizme výťažkami, esenciami alebo čajmi z brezy, brusníc, čiernej bazy, póru alebo petržlenu. Z hľadiska čínskeho lunárneho kalendára stále doznieva rok Čierneho Draka, preto buďme naďalej aktívnymi a tvorivými účastníkmi života. Pochopením seba počas celého roku 2013 nájdeme kľúč na ceste vpred.


Baran 21.3. – 20.4 – Eso mečov, Deviatka mincí, Desiatka palíc

Láska: Komu niet rady, tomu niet pomoci – hovorí sa. Vy všetko robíte po svojom bez vedomia toho, že niekto sa môže na veci inak pozerať. To vás mimochodom do určitej miery podráždi a vy budete náchylní spraviť niečo, čo môžete neskôr ľutovať. Viac komunikujte a svet bude krajší a plný lásky.
Práca: V podnikaní sa vôbec nemusíte nútiť do pracovnej aktivity. V poslednom období máte mnoho šťastných dní. Aj tento mesiac rozhodne k ním bude patriť. Finančný zisk sa pre vás stane samozrejmou záležitosťou. No i napriek tomu dobre zvažujte svoje kroky.
Zdravie: Rozčúlenie, ktoré vo vás vyvolávajú istí ľudia, nie je únosné. Snažte sa ho obmedziť, lebo ničíte týmto svoje zdravie. Uvedomte si, že na každého raz príde a to, že vy sa rozčuľujete, nie je pre vás užitočné. Nevšímajte si ľudí, ktorí sa vás snažia len oberať o váš pokoj.
 

Býk 21.4. – 21.5 – Páža mincí, Rytier mečov, IX Pustovník

Láska: Prestaňte sa trápiť diétami a úmorným telocvikom, pretože človek znalý vášho srdca vás má rád takých, akí ste. Omnoho viac mu záleží na vašich ľudských vlastnostiach, ako na proporciách tela. Pred mladými si nemusíte nič dokazovať, tí vás vidia, ako vás vidieť chcú.
Práca: Vaša duchaprítomnosť vás zachráni od nečakanej trápnosti. Do budúcna si z tejto situácie vezmite ponaučenie, lebo vždy to nemusí dopadnúť pre vás tak šťastne. Prekonáte vďaka nej nástrahy v práci i v súkromí. Nezabudnite blízkej duši vynahradiť vašu neprítomnosť.
Zdravie: Nezabúdajte vo svojom živote aj na duchovnú potravu. Stopnite sa a začnite viacej relaxovať a meditovať. Každá minúta oddychu vás posunie energicky dopredu. Venujte sa čítaniu a nájdite si oblasť štúdia, ktorá vám ukáže nové možnosti, ako napredovať.
 

Blíženci 22.5.- 21.6 – Dvojka pohárov, Štvorka mincí, Deviatka pohárov

Láska: Nezabúdajte, naďalej platí, že ak si neviete vychutnať krásu okamihu, je úplne zbytočné ho plánovať. Veľké spoločenské udalosti nie sú ničím pre vás. Šetrite si svoj sexepíl napríklad na romantické večery s vašou láskou. Je vhodný okamih prejaviť skryté city.
Práca: Neodmietajte zaujato podporu od svojich blízkych. Aj keď si myslíte že vašej veci sa nerozumejú, bude vám na osoh, ak si vypočujete ich nestranný názor. Nesnažte sa za každú cenu presadiť len ten vlastný. Platí – viac hláv, viac rozumu.
Zdravie: Doprajte si vo svojom živote viacej humoru a smiechu. Ľudia okolo začnú reagovať na váš príjemný postoj takisto. Vaša energia sa tým obnovuje. Nemusíte sa báť, ak príde aj smutnejší deň, máte dostatok energických zásob, aby ste to zvládli a boli v pohode.
 

Rak 22.6 – 22.7 – Štvorka pohárov, Kráľ mečov, Trojka pohárov

Láska: V poslednom období sa stále pridŕžate starých priateľov, svojich zvykov a opakujúcich sa činností. Skúste niečo nové a podnetné, čo vám prinesie inšpiráciu a nové nápady na riešenie problémov. Zájdite si niekam do spoločnosti na stretnutie s novými ľuďmi. Bude to pre vás prínosom.
Práca: Svojím bystrým analytickým úsudkom rozuzlíte bez problémov každý problém. Zaujímajte sa o problémy iných a snažte sa im pomôcť. Buďte pripravení im poskytnúť nielen teoretickú radu, ale aj praktickú pomoc. Buďte úprimní a vyžadujte to aj od druhých.
Zdravie: Ráno sa zobúdzajte so smiechom. Keď vám bude veselo a všetci okolo vás budú takí zničení, tak sa môžete realizovať rozdávaním šťastia. Aj mimo výplaty budete uvoľnení a stále budete mať veľa síl na huncútstva. Dávajte si však pozor na alkohol a iné omamné látky.
 

Lev 23.7 – 23.8 – XXI Svet, Dvojka mečov, Rytier mincí

Láska: Samota vám nerobí moc dobre. Nuda a zlá nálada vám odčerpávajú množstvo energie a elánu. Buďte preto prístupní novým podnetom a nápadom. Vyhľadajte spoločnosť s väčším množstvom ľudí. Naskytne sa vám aj nová zaujímavá pracovná príležitosť.
Práca: Tento zimný čas je pre vás vhodný na nové informácie alebo na nové poznatky. Venujte sa preto sebavzdelávaniu. Nové vedomosti sa snažte čo najlepšie uplatniť v praxi. V pracovnej oblasti môžete očakávať pohodu a vyrovnanosť. Udržujte vo veciach rovnováhu.
Zdravie: Športovci doslova aj obrazne by mali byt opatrní a zbytočne neriskovať, pretože ich predvádzanie sa na zjazdovke alebo ľade nemusí dobre dopadnúť. Vaše fyzické fondy nie sú nevyčerpateľné. Nechcite však nemožné. Motivujte skôr ostatných, aby pracovali pre vás. Relaxujte v saune.
 

Panna 24.8 – 23.9 – Eso pohárov, Kráľovná palíc, Osmička pohárov

Láska: V prípade, že ste sa s partnerom rozišli, môžete očakávať prudké zaľúbenie sa do istej mimoriadne atraktívnej bytosti, ktorá vaše city bude opätovať. Ak máte stabilný partnerský vzťah, vaša životná polovička sa vás pokúsi prekvapiť a pripraví pre vás vášnivé noci.
Práca: Buďte kreatívni a tvoriví. Otvorte bránu svojej fantázií a urobte niečo výnimočné, z čoho budete mať radosť nielen vy, ale aj vaši kolegovia v práci, ktorým bude váš nápad na osoh. Spoľahnite sa na spontánnosť a šiesty zmysel, ktorý vás doposiaľ nikdy nesklamal.
Zdravie: Citová prázdnota alebo rozpoltenosť môžu vniesť do vášho života extrémy. Nevťahujte sa do seba! Postavte sa radšej hneď čelom k danej situácii a začnite ju riešiť konštruktívnou otvorenou komunikáciu. Zvoľte životný štýl, ktorý vedie k rýchlejšej regenerácii a umožňuje skoré zotavenie.
 

Váhy 24.9. – 23.10 – XI Spravodlivosť, Dvojka palíc, XVII Hviezda

Láska: Závažný moment preverí dôveryhodnosť niektorých vašich priateľov. Budete mať ojedinelú možnosť sa presvedčiť, koľko z nich je skutočných. Konfliktným situáciám sa vyhýbajte a vyriešte si vnútorné konflikty v duši. Harmónia psychiky prinesie mier do reality.
Práca: V tomto období si urovnajte vzťahy so všetkými ľuďmi. Aj s nepriateľmi. Je len na vás, akú cestu si zvolíte. Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží na duši, budete potom omnoho vyrovnanejší a pokojnejší. Čaká vás uznanie v zamestnaní a nie je vylúčený ani kariérny postup.
Zdravie: Pokiaľ nezostanete sedieť doma, určite zažijete nevšedné dobrodružstvo. Dajte si však pozor na to, aby ste nedoplatili na nemiernosť v myslení, cítení a následne správaní sa. Ukážte predvídavosť a schopnosť hľadieť ďaleko dopredu. Potom sa budú sa diať zaujímavé veci.

 

Škorpión 24.10. – 22.11 – II Veľkňažka, Páža pohárov, Osmička palíc

Láska: Porozmýšľajte viac ako inokedy nad svojim konaním a dobre si zvážte ďalšie kroky v partnerskom vzťahu. Z hľadiska budúcnosti je v tomto období dôležitejšie spájať sa ako sa rozchádzať. Preto sa viac venujte svojej milovanej láske a skúste ju potešiť maličkosťou.
Práca: Príliš veľa času snívate, málo času venujete ceste k dosiahnutiu cieľa. Nič nepríde samo. Teraz sú tu tie najlepšie predpoklady, aby ste uskutočnili svoje odvážne plány. Nič vám nebude stáť v ceste a problémy prevalcujete. Chce to len - pustiť sa do toho s odhodlaním.
Zdravie: Ak raz začnete lietať, tak vás už nikto nezastaví. Práve letíte rozbehnutý z kopca za svojím jasným cieľom a ste ochotní preto zvalcovať čokoľvek. Dlho ste kdesi skrytí zbierali energiu, ktorou si teraz pritiahnete úspech. Budete plní síl a ohnivá energia, vôľa a vytrvalosť vám pomôžu presadiť sa.

 

Strelec 23.11 – 21.12 – VI Zamilovaní, I Mág, Rytier palíc

Láska: Ak v priebehu tohto mesiaca dostanete príležitosť prežiť horúci flirt, mohli by ste sa dostať do osídiel povrchného a nestabilného vzťahu. Najmä, ak by ste si s dotyčnou osobou dali rande hneď. Porozmýšľajte skôr nad tým, čo by ste mohli urobiť pre stabilizovanie situácie vo svojom terajšom vzťahu.
Práca: Nech už sa rozhodnete pre akúkoľvek činnosť budete v nej úspešní. Nenechajte sa odradiť žiadnymi negatívnymi vplyvmi. Dokážte sebe aj okoliu, že ak chcete, tak dosiahnete naozaj čokoľvek. Skúste uvoľniť silu predstavivosti a naplno využiť priebojnosť, ktorú v sebe máte.
Zdravie: Najskôr veľa energie a potom odrazu nič. Ak vás bude bolieť hlava, alebo budete mať pocit, že ste zničení, tak si doprajte voľno a pokúste sa akýmkoľvek spôsobom vyhnúť povinnostiam mimo domácnosti. Potrebujete veľa odpočinku, aby ste si opäť nabili energiu, ktorú tak nešetrne vrážate do každého, kto ju potrebuje.
 

Kozorožec 22.12. – 20.1 – Deviatka mečov, Kráľovná mincí, Sedmička mincí

Láska: Ak máte už dlhšiu dobu nepríjemné sny, ako vás niekto naháňa, môže to byť spôsobené tým, že cítite záujem o seba zo strany osoby, ktorá vás vonkoncom nepriťahuje. V prípade, že sa nebudete môcť pred ňou skryť, povedzte jej, že je síce úžasná bytosť, ale vy ste už zadaní.
Práca: Prestaňte si konečne lámať hlavu nad vecami, ktoré nemôžete ovplyvniť a venujte sa radšej len praktickým stránkam života. Vstupujete do obdobia, aké sa často neopakuje. Čakajú vás zmeny, ktoré budú pozitívne pre vás, aj pre najbližších. Dbajte na vyrovnanú životosprávu.
Zdravie: Toto obdobie by ste mali využiť nielen na prácu, ale aj na regeneráciu svojich síl. Spolu s blízkou osobou porozmýšľajte, čo by ste mali urobiť, aby vám to obom urobilo radosť. Ak ste na niečo šetrili, ale nakoniec ste sa to rozhodli nekúpiť, za ušetrené peniažky si urobte výlet.
 

Vodnár 21.1 – 19.2 – Dvojka mincí, Sedmička pohárov, Sedmička mečov

Láska: Priaznivý vplyv vám dnes môže priniesť nielen príjemné zážitky, ale aj zmeny v osobnom a pracovnom živote. Pravdepodobne sa nevyhnete rozhovoru o spoločnej budúcnosti s dôležitou osobou. Istú vec by ste však nemali príliš zdôrazňovať, aby ste nerobili z komára slona.
Práca: Ak nevýhodne skombinujete svoje úsudky, stanete sa obeťou nedorozumenia. V tom prípade nečakajte odškodnenie. Naopak možno vás obvinia z nedostatku ohľaduplnosti a ústretovosti. Dobre si zvážte vaše kroky, aby ste sa nespálili. Vyhýbajte sa konfliktným situáciám.
Zdravie: Január bude pre vás plný kontrastov. Spozorujete čierne aj biele, odpudzujúce aj potešiteľné. Čas úvah môžete využiť napríklad na zvýšenú telesnú aktivitu. Nedosiahnete síce veľké výkony, ale šport vám prinesie uspokojenie. Vyformujete postavu a zároveň nájdete ventil pre myšlienky.
 

Ryby 20.2. – 20.3 – Rytier pohárov, VII Voz, VIII Sila

Láska: Aj napriek tomu, že sa vám v poslednom období darí v partnerskom, ale aj pracovnom poli, nemali by ste zaspať na vavrínoch a očakávať, že úspech príde sám od seba. Nepokúšajte osud a snažte sa udržať pozície, ktoré ste doteraz získali. Vážte si ľudí, ktorí pri vás stoja.
Práca: Práca vám pôjde ako po masle bude to patrične vidieť aj na výške vášho konta. Počúvate na svoju adresu len samé chvály, ale vám to ešte stále nestačí. Ženiete sa rýchlo dopredu, ale zabúdate popri tom na svoje zdravie. Zabúdanie na potreby tela sa vám nemusí vyplatiť.
Zdravie: Váš organizmus cíti prílev síl, ste plní energie a vaše sebavedomie veľmi rýchlo stúpa. Nič pre vás nie je nemožné. Dosiahnete duševnú spokojnosť. Len si dajte dobrý pozor na to, aby vám z toho všetkého nestúpla do hlavy sláva. Zdravie tela a ducha využite na činy v súlade s hlasom vyššieho Ja.


Spracovala: Zlatica Mokráňová
Tarothoroskop nájdete v aktuálnom vydaní časopisu Jasnovidka.


 



kurzy

Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

 
Súvisiace odkazy
· Viac o Články o tarote a tarotových arkánách
· Ďalšie články od autora: Numerologia


Najčítanejší článok na tému Články o tarote a tarotových arkánách:
Tarot vás vyzlečie donaha



Hodnotenie článku
Priemerné hodnotenie: 1
Hlasov: 1

Zlý

Zvoľte počet hviezdičiek:

Vynikajúci
Veľmi dobrý
Dobrý
Priemerný
Zlý



Možnosti

 Vytlačiť článok Vytlačiť článok



Súvisiaca téma

Predpovede, prognózy, proroctvá a veštby

"TAROTHOROSKOP na január 2013" | Prihlásiť/Registrovať | 0 komentárov
Za obsah komentárov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.

Ako anonymný užívateľ nemôžete posielať komentáre, prosíme zaregistrujte sa