Zaslal: so júl 23, 2011 6:04 pm Predmet: vztah matka a syn
Zdravim vas Izidor,chcela by som sa spytat na vztah jednej mojej priatelky Anna 22.3.1959 a jej syna Marek 22.12.1985...mali spolu v poslednej dobe dost velke problemy,on nechcel chodi do prace,hraval automaty bol k nej agresivny...teraz ho presvedcila aby isiel do jednej krestanskej komunity Cenacolo v Chorvatsku,ktora prijima takychto ludi,ktori nevedia najs sami seba...mozete mi povedat,ci sa on zmeni a ci si obaja este najdu k sebe cestu?dakujem
Mila maga,
ak chce matka syna poznat odpoved na otazku, nech napise do fora a spyta sa sama, svojimi vlastnymi slovami. Z etickeho hladiska nie je mozne zodpovedat otazku verejne komukolvek inemu ako ludom, ktorych sa nacrtnuta situacia bytostne tyka. Plati to vseobecne, nie iba pre tento konkretny problem. Vy mozete polozit otazku takto: Preco ma interesuje problem mojej priatelky? Ako sa dotyka mna? Co ma ma situacia naucit alebo co nevyriesene v mojom zivote zrkadli?
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory