Zaslal: po október 08, 2012 5:00 pm Predmet: život sa mi nezmenil
Pekný podvečer, pán Izidor, ako ste mi napísali v predchádzajúcich mesiacoch, /máj 2011/ako je to vlastne v mojom živote-riadim sa podľa toho, stále je to rovnaké, manžel príde každý deň, postará sa o všetko, je pozorný, milý- za čo mu vďačím, len...... zase len, som stále sama, je tomu už 5 rokov, neviem čo mám ešte urobiť, aby sa vrátil, chcem aby sa vrátil, chcem ešte mať niekoho pri sebe večer, ráno keď sa prebudím. Čím ďalej som sama, tým viac chcem aby bol tu-doma. Prosím čo mám ešte urobiť.
Milá Ľudmila,
žijeme veľmi hektickú dobu duchovnej transformácie, kedy sa v našich životoch, a najmä na poli partnerstva, tak veľa deje, že je až neuveriteľné čítať o stagnácii v živote niekoho. V zásade vonkajšia zmena nasleduje po zmene vnútornej. Ako riešite svoj aktuálny prehlbujúci sa stav? Aké techniky osobnostného rozvoja ste vyskúšali? Rodinné konštelácie? Regresnú terapiu? Iné? Keď sa spýtate mužského princípu v sebe, prečo sa cítite sama, nájdete odpoveď aj na vonkajší stav. Skúšali ste meditáciu na mužsko-ženský princíp? To je iba zopár návodov ako postupovať k zmene.
Alebo môžete iba čakať na diagnostiku (veštenie) od niekoho iného.
Pekné jesenné dni.
Petronela
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory