Dobrý den,
vyložil jsem Vám na práci na čtyři karty:
Desítka holí - Svět - Pětka mečů - Šestka pentaklů
Ptáte se, protože v poslední době máte pocit, že na Vás všechno padá, že je na Vás všeho moc, že nezvládáte (Desítka holí). Už brzy se ale objeví nějaká nová příležitost, něco, co Vás velmi osloví, ba dokonce nadchne, možná úplně změníte profesi (Svět). Okolí Vám nic nijak neusnadní, ba dokonce Vás možná budou lidé okolo Vás brzdit v rozletu či s Vámi nějakou formou bojovat - snažte se nenechat se do sporů zatáhnout, a pokud se jim nevyhnete, nepodceňujte své protivníky (Pětka mečů). Pokud se ale zabrzdit nenecháte, dostanete se do situace, že Vás práce bude bavit, těšit a naplňovat, a hlavně budete velmi užitečná druhým lidem (Šestka pentaklů).
Dobrý deň p.Isidor,
veľmi pekne ďakujem za odpoveď. Priznám sa, čakala som na odpoveď ako na "spasenie" )) ,keďže som čerstvo nezamestnaná a rozhodujem sa akou cestou sa ďalej vybrať ... či dalej pokračovať v obchodnej sfére , alebo sa pohnuť smerom intuície / numerologia,ajurveda.../ . Priznám sa mam obavy čo bude ďalej....či výzvu, ktorá mi prišla do života zvládnem .. .
priateľ mi na Vianoce daroval zásnubný prsteň a keďže sme spolu už siedmy rok, chceme sa vziať a mať bábätko keby sa podarilo už aj tento rok Smile Navrhla som dátum svadby 28.4.2012, pretože už nie je veľká zima ale ešte ani veľmi horúco. Máj sa mi nepáči, je to také klišé že máj mesiac lásky Smile a do júna a ďalších mesiacov je ďaleko Smile Ja som narodená 28.3.1986 a priateľ 11.1.1983. Je podľa Vás mnou zvolený dátum vhodný na našu svadbu?
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď! Smile
priateľ mi na Vianoce daroval zásnubný prsteň a keďže sme spolu už siedmy rok, chceme sa vziať a mať bábätko keby sa podarilo už aj tento rok Smile Navrhla som dátum svadby 28.4.2012, pretože už nie je veľká zima ale ešte ani veľmi horúco. Máj sa mi nepáči, je to také klišé že máj mesiac lásky Smile a do júna a ďalších mesiacov je ďaleko Smile Ja som narodená 28.3.1986 a priateľ 11.1.1983. Je podľa Vás mnou zvolený dátum vhodný na našu svadbu?
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď! Smile
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory