Výrok: Muž pri práci za zatvorenými dverami nesmie byť rušený pri práci. Žena pri práci musí byť kedykoľvek k dispozícii. (Betty Rollins)
 Numerológia piatich marcových mien pre dieťa
Články o numerológii

       Každý človek dostáva do vienka určité vibrácie čísel, ktoré ho ovplyvňujú a sprevádzajú po celý jeho život. Nielen dátum narodenia, ale aj vibrácia mena, ktorým od prvej chvíle s láskou mama svoje milované dieťa oslovuje, trvalo na jeho vývin pôsobí. V marci nájdete vypracované mená: Tomáš, Jozef, Alena, Soňa a Miroslav.



Tomáš
Chlapec s týmto menom vyzerá na pohľad priateľsky a milo, správa sa samostatne. K činom ho motivujú vždy dobré úmysly a túžba po poznaní. Drobec sa rodičom síce môže javiť ako vodca, ale netreba zabúdať, že má v sebe vysokú dávku citlivosti. Tvrdohlavosť a neposlušnosť sa u neho prejaví, iba ak sa mu snažíte vnútiť niečo, čo on nechce. Je vhodné ho ubezpečovať v tom, aký je skvelý, ako dokáže presne to, po čom jeho dušička piští a rozvíjať fantáziu výletmi a rozprávkami. Nech má hocijaké nereálne sny, nepochybujte, že ich raz dosiahne, veď preto sa narodil. Vhodná je pre neho práca, kde pracuje s logickými faktami, triedi ich, informuje a nové informačné technológie sú priam skvelé. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Vodnár a posilňuje životné číslo 8.
 
Jozef
Pre tohto malého človiečika je rodina mimoriadne dôležitá a od prvého nádychu sa cíti byť s ňou spriaznený. Netreba hovoriť, že otec je mu vzorom a vynasnaží sa ho vo všetkom napodobňovať. Napriek samostatnosti, často pre zraniteľnosť trpí nedostatkom sebadôvery. Venujte mu preto okrem pohladení aj dostatok slovnej pochvaly za všetko, čo sa mu podarilo. Vie, čo chce, len nemusí sa s tým zdôverovať. Aj v škole sa drží pravidla, že činy sú viac ako slová, čím ale nemusí presvedčiť pri ústnych odpovediach pred tabuľou. Povolanie, ktoré ho pritiahne bude súvisieť so spoločenským významom. Chce, aby na neho rodičia, a neskôr aj jeho partnerka a deti, boli hrdí a mohli sa ním popýšiť. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Strelec a posilňuje životné číslo 5.
 
Alena
Vášnivá, extrovertná a úžasne roztomilá dievčinka miluje všetko a všetkých, samotný zázrak života, len preto, že sa stal. Fascinuje ju krása okamihu, úsmev, pohladenie. Koľko dostáva, stonásobne vracia späť. Okrem rodičov sa z nej tešia najmä babičky a dedkovia. Len oni totiž prejavia dostatok trpezlivosti a vypočujú ich radosti aj starosti prepletené jedno s druhým s nekonečne opakovanou otázkou – „Prečo?“. Má zmysel pre nové a vzbudzuje v ľuďoch pocit, že sa vlastne poznajú odjakživa. S bezstarostnosťou kráča životom vlastným tempom. Vážne situácie rozptýli večným optimizmom a aktivitou nedá nikomu príležitosť k tomu, aby sa nudil. Ideálna predavačka alebo módna návrhárka. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Váhy a posilňuje životné číslo 2 a 6.
 
Soňa
Záhadný a inteligentný pohľad, praktické zmýšľanie a hlavne pokojné konanie je to, čo prekvapí mnohých dospelých, keď sa rozhodnú túto anjelskú bytosť rozmaznávať a hrať sa s ňou. Viac pozoruje, aby si vytvorila pevný názor na vec a udalosti, ktoré sa okolo nej dejú. Aj na cudzích ľudí si potrebuje zvyknúť. Nedôveruje hocikomu. Zvyšovanie hlasu na ňu môže mať opačný účinok ako by ste chceli, preto to ani neskúšajte. Skôr jej minimálne desaťkrát za deň opakujte ako ju máte radi, aby sa nezatvorila do uzatvorenej ulity. Vyžaduje veľa spánku, výdatnú stravu a pocit istoty. Vo vzťahoch k blízkym aj priateľom je verná a vytrvalá. V dospelosti z nej bude perfektná učiteľka alebo inžinierka. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Blížencov a posilňuje životné číslo 3.
 
Miroslav
Keď už ste si domov priviezli kráľa Miroslava, načúvajte mu a splňte jeho želania. Je schopný, nadaný, vecne logický a za každých okolností úprimný. Môže sa síce mýliť, ale upozorňujte ho na to veľmi jemne. Naučte ho disciplíne a pravidelnej životospráve. Pravidlá a zásady, ktorým ho naučíte, sú pre neho posvätné a bude ich obhajovať a rázne sa ich držať. Odmalička si všímajte, v ktorej oblasti sa prejavuje jeho talent a podchyťte ho. On chce vynikať vo fyzickej alebo myšlienkovej rovine, tak mu to umožnite. Uspokojí ho zamestnanie, kde môže obhajovať pravdu, pomáhať iným nachádzať zmysel života alebo fyzicky pracovať. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Ryby a posilňuje životné číslo 5.
 
Zlatica Mokráňová, uverejnené v časopise Mamina, rok 2010
 



Bellisamade...šperky inšpirujúce vašu dušu

Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

 
Súvisiace odkazy
· Viac o Články o numerológii
· Ďalšie články od autora: Numerologia


Najčítanejší článok na tému Články o numerológii:
Význam čísel



Hodnotenie článku
Priemerné hodnotenie: 0
Hlasov: 0

Zvoľte počet hviezdičiek:

Vynikajúci
Veľmi dobrý
Dobrý
Priemerný
Zlý



Možnosti

 Vytlačiť článok Vytlačiť článok



Súvisiaca téma

Predpovede, prognózy, proroctvá a veštby

"Numerológia piatich marcových mien pre dieťa" | Prihlásiť/Registrovať | 0 komentárov
Za obsah komentárov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.

Ako anonymný užívateľ nemôžete posielať komentáre, prosíme zaregistrujte sa