Výrok: Najideálnejšou manželkou je zvyčajne tá žena, ktorá sa nemôže stať vašou manželkou. (Oscar Wilde)
NUMEROLOGIA.SK: Články o tarote a tarotových arkánách

Vyhľadávanie v tejto téme:   
[ Ísť na úvodnú stránku | Vybrať novú tému ]

 TAROTHOROSKOP na november 2012

       Stačí, keď budete naozaj žiť. Poľahky zvládnete všetky pracovné i súkromné povinnosti a mali by ste byť zdraví ako rybičky. Ak nie, postupujte podľa tohto návodu - Dobré zdravie si chráňte, stabilné si udržiavajte a tie horšie stavy riešte radšej skôr ako neskôr. Podľa tradičnej čínskej medicíny v novembri prevláda prvok kov a treba posilňovať pľúca. Problémy sa prejavujú prehnanou citlivosťou pokožky. Zaťaženým orgánom je čuch, ktorý súvisí s hrubým črevom. Prevládajúcimi emóciami sú trúchlivosť a melanchólia. Precíťte všetko! V chladných novembrových dňoch síce prichádzajú slzy plynúce so zármutku, avšak vystriedajú ich aj chvíle radosti, šťastia, lásky a spokojnosti. Voči iným vystupujte s citom, no buďte úprimnými sami k sebe. Totiž - sami so sebou žijete každý každučký okamih života. S inými len chvíle, ktoré si vyberáte.

Články o tarote a tarotových arkánách
Autor: Numerologia - Štvrtok, 01.11. 2012 - 00:00:00   3113 čitateľov
(Zobraziť celý článok | 19678 bajtov | Komentovať | Hodnotenie: 5)

 TAROTHOROSKOP na október 2012

       Keď dokážete vynikajúco odhadnúť seba, ľahko sa naladíte na to, čo cítia iní. To je základné motto aktuálneho mesiaca. Podľa tradičnej čínskej medicíny v októbri treba ešte posilňovať žalúdok, lebo je najviac ohrozeným orgánom. Jeho bolesť si najčastejšie zamieňame s bolesťou žlčníka. Správna kombinácia potravín upokojí oba orgány. Živel zem, zástupca sleziny a žalúdka však koncom októbra vystrieda prvok kov. Detoxikáciou a posilnením zeme v tele koncom leta tvoríme priestor pre zdravé fungovanie pľúc v chladnejšom období. Spoľahlivosť a vytrvalosť tak vyústi v odvahu niečo sa naučiť a zmeniť. Rozhodujte sa racionálne a samostatne na základe nadobudnutých vedomostí. Zaujímajte sa o aplikované poznatky. Teória pre vás vždy zostane teóriou, keď nie je zrealizovaná. Vďaka bohatej fantázii a množstvu nápadov dokážete vyriešiť každú situáciu v práci, v rodine aj na ulici.

Články o tarote a tarotových arkánách
Autor: Numerologia - Pondelok, 01.10. 2012 - 00:00:00   3454 čitateľov
(Zobraziť celý článok | 23086 bajtov | 2 komentáre | Hodnotenie: 0)

 TAROTHOROSKOP na september 2012
       Od septembra pre Rakov nastávajú vo vzťahoch odpustenia aj udobrenia, Panny poteší finančná odmena, Váhy nová pracovná príležitosť, Strelcov stretnutia s priateľmi, Vodnárov riskantné vzrušenia a Ryby pocítia viac vitality na zarábanie financií alebo uzatvorenia zväzku manželského. Podľa tradičnej čínskej medicíny sú v období neskorého leta a začiatku jesene najviac zaťažené z jinových orgánov slezina a z jangových žalúdok. Energetická nerovnováha sa na psychickej úrovni prejavuje nesústredenosťou, sebaľútosťou, ťažkou prispôsobivosťou, neustálym hodnotením iných a neschopnosťou „niečo“ stráviť. Disharmónia na fyzickej úrovni sa ukazuje studenými nohami, tvorbou modrín, nafukovaním a plnosťou v bruchu. Zdravie, nie práca, je teraz základom životného šťastia. Totiž len po naozaj dobrom a zdravom jedle sa môžete sústrediť na to ostatné.
Články o tarote a tarotových arkánách
Autor: Numerologia - Sobota, 01.09. 2012 - 00:00:00   3280 čitateľov
(Zobraziť celý článok | 23619 bajtov | Komentovať | Hodnotenie: 5)

 TAROTHOROSKOP na august 2012

       August, mesiac nebadaných rozlúčok s letom, prázdninami, ale aj starou prácou, rodinou a domovom. Pokiaľ ste doposiaľ odmietali možnosť zmeny životného štýlu, dobre si rozmyslite istú ponuku. Nebojte sa, že blízka osoba vás vo vašom úsilí nepodporí. Aj keď najprv nebude návrhom nadšená, potom sa pridá na vašu stranu. Podľa tradičnej čínskej medicíny treba posilňovať systém súvisiaci s telesným teplom – termoreguláciou. Príčinou problémov v tejto energetickej oblasti je preťažovanie pečene a otvára sa tu priestor pre regeneráciu organizmu. Detoxikujte organizmus a chudnite po splne od 2.8. do 17.8. a posledné dva augustové týždne môžete pripraviť žalúdok a slezinu na zdravšie stravovanie, aby ste strávili situácie, ktoré sa hlásia k slovu. Je totiž vysoko pravdepodobné, že sa vám vďaka zmene konečne podarí nájsť stratenú duševnú rovnováhu.

Články o tarote a tarotových arkánách
Autor: Numerologia - Streda, 01.08. 2012 - 00:00:00   3016 čitateľov
(Zobraziť celý článok | 22726 bajtov | Komentovať | Hodnotenie: 5)

 TAROTHOROSKOP na júl 2012
       Júl, zdanlivo pokojný čas letných dovoleniek - najlepšie vo dvojici pre Býkov, na kúpu, predaj aj zveľaďovanie majetku pre Levov, na lásku a milovanie pre Váhy a prelomom pre všetky ostatné znamenia. Monotónnosť, rutina alebo zatočíte svojim kolesom osudu? Podľa tradičnej čínskej medicíny je najviac zaťažený krvný obeh. Disharmónia sa prejavuje na fyzickej úrovni ťažkými končatinami, mravčením a kŕčmi. Na psychickej úrovni citovou labilitou, duševným nepokojom a zabúdaním. Doprajte si odľahčenú stravu, uvoľnite sa a to podstatné príde. Využite priaznivé obdobie, zhlboka sa nadýchnite a vykročte. Ako? Každý človek je jedinečný a živote nie vždy fungujú univerzálne odporúčania. Odpovede nájdete v sebe.
Články o tarote a tarotových arkánách
Autor: Numerologia - Nedeľa, 01.07. 2012 - 20:25:24   3508 čitateľov
(Zobraziť celý článok | 22993 bajtov | Komentovať | Hodnotenie: 5)

16 článkov (4 stránok, 5 článkov na stránku)
[ 1 | 2 | 3 ]
Prejsť na:
Som ilúzia alebo inšpirácia...