Výrok: Ak si ťa vzal kvôli duchaplným výrokom, rozvedie sa kvôli tomu, že nevieš zavrieť ústa. (Murphyho zákon)

Čínsky lunárny kalendár



       Určite ste už niekedy počuli priatelia, ako niekto hovorí, že v lunárnom kalendári je Opica, Ovca, Had a podobne. Viete, aké znamenie ste vy? Nie? Pripravili sme pre vás jednoduchý orientačný výpočet od r. 1900 do r. 2050, z ktorej sa dozviete, aké znamenie lunárneho kalendára ste. Stačí zadať svoj dátum narodenia a kliknúť na Zobraz výsledok.

       Komplexná analýza Vášho lunárneho znamenia je súčasťou Platených služieb, napríklad: Osobného výkladu., Pre súvisiace články na portáli - kliknite SEM

Čítať viac?

       Podľa starého čínskeho lunárneho kalendára, v srdci každého z nás sa ukrýva jedno z dvanástich zvierat čínskeho astrokruhu. Niekedy je dobré vedieť ako počúvať slová múdreho Hada, prečo vám rozumie nežná Ovca, kedy sa máte riadiť osnovami bystrej Opice, ako sa baviť s bezstarostným Koňom, využiť diplomaciu neomylného Zajaca, vážiť si silu neskrotného Draka, vyhovieť kritickému Kohútovi, polemizovať so statočným Psom, vyhnúť sa boju s optimistickým Tigrom, vyjednávať s usilovným Potkanom, podiskutovať s priamym Kancom, či vyhovieť pracovnému tempu usilovného Byvola. Analýza vašich osobných dát pomocou prastarého kalendára ľudstva odkrýva veľa tajomstiev, ktoré vám môžu pomôcť nájsť správny smer či prispieť k skvalitneniu života.

       Pozor! Lunárny kalendár nezačína 1. januára ako náš bežný rok. Podľa presného dátumu narodenia sa každému zvieraťu pripisujú ešte vlastnosti KOVU, VODY, DREVA, OHŇA alebo ZEME v negatívnom alebo pozitívnom aspekte.

Rozpis rokov je prevzatý z čínskeho desaťtisícročného (večného) lunárneho kalendára.

Zadajte prosím požadované údaje,  výsledok sa vám ihneď zobrazí. 



Dátum narodenia:
. .

 



Bellisamade...šperky inšpirujúce vašu dušu




Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

Publikované: 15.10. 2008 (208120 čitateľov)

Content ©