Výrok:
 Numerologická prognóza roku 2011
Predpovede, prognózy, proroctvá a veštby
       Ticho. Sedím, meditujem, pozorujem poletujúce vločky za oknom ako dopadajú na štyri rôzne druhy ihličnatých stromov, ladím sa na rok 2011 a počujem iba ticho. Šírim svetom sa šeptom nesú katastrofické scenáre, že firmy po novom roku začnú padať ako nastavané domino jedna za druhou. Žiadna práca, mnoho nezamestnaných a všade ticho. V materiálnom nedostatku sa však najľahšie nastupuje cesta k duchovnému osvieteniu. To, čo hlásali ezoterici toľké roky, odrazu prichádza. Že, nie?


Najbližší rok pocítime obmedzenia alebo silu podľa toho, aké boli motívy nášho konania v predchádzajúcich rokoch. V roku 2007 sme si užívali a uzatvárali určitý okruh záležitostí. V roku 2008 sme to riskli, aby sme v roku 2009 zistili, akú ťarchu sme si zasa naložili na plecia. V roku 2010 nás kyselina starostí, katastrof a iných nešťastí zbavila definitívne konzumu a odhalila skutočné zlato v duši. Podaktorých úplne zožrala - doslova alebo obrazne, ak si zlato v duši premenili na drobné v rozmanitých zábavných atrakciách života. Duševné zlato, ktoré naozaj reálne vlastníme, môžeme teraz cieľavedome opracovávať.
 
Rovnováha duše, mysle a tela
Človek ako bytosť pozostáva z troch zložiek - duša, myseľ a telo. Ideálne je, ak sú v rovnováhe, lenže k ideálu v živote len kráčame. Ideál je víziou na zlepšenie kvality života a osobnostný rast. Učíme sa ako neubližovať duši cez myseľ a telo a naopak duchovným naladením nepotláčať myšlienky a prejavy tela. Ak si teda tieto tri základne aspekty ľudskej bytosti premietneme do numerologickej mriežky, tak zvislá Rovina myslenia (1-2-3) reprezentuje myseľ, Rovina vytrvalosti (4-5-6) telo a Rovina energie (7-8-9) dušu.
 
Rok 2010 zapĺňa Rovinu myslenia jednotkou, dvojkou a trojkou v súčte, preto očisťuje naše myšlienky, úvahy, postoje a následne konáme inak. Rovina vytrvalosti je prázdna a tak cez Rovinu Saturnu zisťujeme, do akej miery sme zanedbali svoje vzťahy a fyzické zdravie kvôli túžbe po sláve, moci a bohatstve. Z Roviny energie tiež nezostalo ani stopy. To preto, aby sme precítili jestvovanie viery v sebe cez Rovinu oddanosti veci.
 
Všetko odkladané na „neskoršie“ je tu
Rok 2011 má cez okienka numerologickej mriežky oproti predchádzajúcemu roku mierne inú štruktúru. Dve jednotky otvárajú myseľ viac intuitívnemu vnímaniu (prítomnosť dvojky) bez abstraktného hodnotenia (chýbajúca trojka) a schopnosť zvažovať z viacerých hľadísk posúvajú smerom k hmatateľnej realizácii (súčet roku štyri). Hektika predchádzajúcich rokov nás podnecovala k odkladaniu pre dušu naozaj podstatných záležitostí, ako sú vyznanie citov, záľuby, pestovanie pevného zdravia a iné nehmotné hodnoty, na neskoršie. Pozitívnou správnou pre tento rok je, že to "neskoršie" je už tu.
 
Rok Zajaca dopĺňa numerologickú prognózu o diplomatické vyjednávania, zmier v globálnom meradle, rodinnú pohodu a vášnivé flirty v oblasti vzťahov, kultúrno-umelecké zážitky v spoločenskom vyžití a účinnú taktiku úteku vo finančnej oblasti. Podrobný horoskop podľa čínskeho lunárneho znamenia nájdete na našej stránke v deň začiatku lunárneho roka a to 3.2.2011. Z hľadiska západného astrologického zverokruhu je vládkyňou roku Venuša, takže krása a tvorivá sila ducha nadchne a pozdvihne mnohých. Neharmonická pozícia planét koncom jari sľubuje opätovne horúce leto plné výbušných príhod, afériek a prekvapivých momentov.
 
Slovensko na križovatke
Pre Slovensko je tento rok, rokom šestky, ktorá pripomína možnosť voľby na križovatke. Nekonečné a nevyužité možnosti minuloročných tendencií sa zúžia na dve. Rozhodnutie medzi novým spojenectvom alebo prehĺbením existujúcich väzieb. V rovine zákonodarstva efekt prinesie posilnenie značky, národných symbolov a dobrého mena štátu, tiež sféry služieb a rodiny ako základnej bunky spoločnosti. Dúfajme, že sa ich dočkáme aj reálne.
 
Citlivé bábätká a (ne-)vhodné dátumy na svadbu
V roku 2009 začala populačná explózia z rokov 2007 a 2008 opadať. Aspoň tak hovorí moja súkromná štatistika výpočtov pohlavia dieťaťa. Budúci rodičia tešiaci sa na bábätko narodené v roku 2011 privítajú milého, citlivého anjelika zbožňujúceho svojich rodičov na rozdiel od šibalského a neposedného dieťaťa narodeného v roku 2010. K drobcovi pristupujte s empatiou, reaguje vnímavo aj na neuvedomené neverbálne prejavy najbližších.
 
Keď sa na rok 2011 pozrieme z hľadiska jednotlivých dní, jediný piatok trinásteho padne na druhého zamrznutého brata Serváca, čím sa hádam táto povera nesúvisiaca s numerológiou, konečne zmrazí.
 
Univerzálne vhodné dátumy na uzatvorenie sobáša z numerologického hľadiska v kalendárnom roku 2011 neodporúčam. Platí takmer to isté, čo som radila v roku 2008. Dátumy v zmysle nového začiatku v tomto roku sú „všeobecne vhodnejšími na realizáciu pracovných ako osobných záležitostí.“ Partnerské spojenectvo sa vydarí v materiálnych otázkach. Platí to aj o harmonicky vyzerajúcich dátumoch ako 11.02.2011 a 20.11.2011. Zelenú majú dlhodobé partnerské vzťahy a takzvané „manželstvá z rozumu“. Určite nie tie zrodené z vášne. Výnimky samozrejme určite platia. Pri výbere vhodnosti dátumu zohrávajú mimoriadne dôležitú úlohu dátumy narodenia oboch partnerov, ale to je už priestor pre individuálnu analýzu vhodnosti dátumu.
 
Mágia lunárnych dní
Na chvíľu opustime umelo vytvorený gregoriánsky kalendár, ktorého vplyvu sme vystavení a ponorme sa do roku cez lunárne dni. Ak sme si počas Silvestrovskej noci vstúpili do svedomia a v lunárny deň kvákajúcej žaby preriedili nepotrebné kontakty, Nový rok začíname o 5,00 hod. SEČ 27. lunárnym dňom, dňom Neptúna, ktorý odhaľuje skryté poznania. Zbavuje nás ilúzií, ktoré si denne servírujeme a konzumujeme. Vedie nás k zodpovednosti za vlastné činy počas celého kalendárneho roka. Rovnaký lunárny deň sa spája s Valpurginou nocou a tým pádom mágiou zameranou na vyladenie energetických centier v zmysle harmónie a lásky v slnečnej časti roka. Ľúbostnú mágiu na Luciu tento rok vynechajte, aby sa mladé a neskúsené čarodejnice a čarodejníci nestali sami obeťou svojho čarovania.
 
Najiluzórnejší a plný pokušení bude jún, v ktorom 1.6. aj 30.6., teda začiatok aj koniec klasického mesiaca, je dňom Medúzy. Tento najhorší „satanský deň“ si môžete predstaviť aj ako nahromadený strach a hnev, ktorý vrhá do náruče sekty či iného manipulujúceho područia. Iba tých, ktorí sa, pochopiteľne, negatívnymi emóciami nechajú unášať a ovládať. Nemožno povedať, že by bol jún problematickým, ale určite významným na udalosti. Celkovo zažijeme počas roku 2011 výzvy 62 kritických lunárnych dní. Štedrovečerný deň je naopak výnimočne pod vplyvom 30. lunárneho dňa Zlatej labute, dňa odpustenia a lásky. Po štedrovečernej večeri sa úprimne vyslovené želania plnia do roka a do dňa. V deň nového kalendárneho roku 2012 obrazne zhoríme a vstaneme z popola ako nesmrteľný vták Fénix v ôsmom lunárnom dni, ale to je už príbeh na ďalší rok. Pyrotechniku však radšej vynechajte.
 
Proces transformácie
Návrat k duši cez očisťovanie úmyslov, alebo ak chcete proces transformácie, trvá celkovo od roku 2010 a plynie do roku 2014. V roku 2014 súčet 7 doplňujúci fyzickú Rovinu obratnosti sľubuje reálne zhmotnené výsledky toho, na čom už teraz v mysli pracujeme. Dovtedy nazerajme do seba, vnímajme vnútorným zrakom, filozofujme, zvyšujme jemnohmotné vibrácie našich energoinformačných systémov, aby boli odolné voči závisti, nenávisti a iným druhom temnej energie celistvou čistotou lásky, odpúšťania a neubližovania.
 
Nezabúdajme, že svet je dokonalý v nedokonalosti. Ak nám nedostatky vôkol nás vadia, dozrel čas na spracovanie potláčaných afektov cez psychoterapiu a teda vyriešenie osobného problému, nie kolektívneho. Použijem výrok od Osha: „Život je jeden nádherný kozmický žart. Nie je na ňom nič vážne – len berte život vážne a budete sa s ním míňať. Životu môžete porozumieť prostredníctvom smiechu. ... Všetko, čo máme je iba okamih.“

Zlatica Mokráňová
spracované: 23.12.2010



Zodio je stránka, ktorá Vám podľa astrológie zobrazí zhodu s ostatnými užívateľmi. Pri výpočte sa porovnávajú vzájomné pozície planét a astrologických bodov.

Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

 
Súvisiace odkazy
· Viac o Predpovede, prognózy, proroctvá a veštby
· Ďalšie články od autora: Numerologia


Najčítanejší článok na tému Predpovede, prognózy, proroctvá a veštby:
Numerologická prognóza roku 2011



Hodnotenie článku
Priemerné hodnotenie: 5
Hlasov: 22

Vynikajúci

Zvoľte počet hviezdičiek:

Vynikajúci
Veľmi dobrý
Dobrý
Priemerný
Zlý



Možnosti

 Vytlačiť článok Vytlačiť článok



Súvisiaca téma

Články o numerológii

"Numerologická prognóza roku 2011" | Prihlásiť/Registrovať | 0 komentárov
Za obsah komentárov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.

Ako anonymný užívateľ nemôžete posielať komentáre, prosíme zaregistrujte sa