Výrok: Nikdy nemôžete nikoho stratiť, lebo nikdy nikoho nevlastníte. V tomto uvedomení je obrovská sloboda.

Comparative Tarot



       Zistite, čo sa ukrýva vo Vás správnou formuláciou otázky. Pýtajte sa na blízku, nie vzdialenú budúcnosť. Obrázky a symboly sú vždy odrazom tendencií v súčasnom okamihu. Jednoduchú odpoveď typu - áno alebo nie - nedostanete. Možnosť inšpirovať sa vo všeobecnej, pracovnej alebo vzťahovej rovine určite áno.

Čo je to tarot?
       Určite ste o ňom už čosi počuli alebo čítali a viete, že súvisí s veštením. Tarotová symbolika je však viac ako cigánske karty. Odrážajú sa v nej archetypy. Nie sú prostriedkom na predpovedanie nemenných budúcich udalostí. Slúžia ako inšpirácia. Otvárajú brány podvedomia. Osvetľujú cestu zo zamotaných situácií. Zrkadlia momentálny stav duše.

       Názov tohto tarotu napovedá, že jedna tarotová karta spája v sebe viacero pohľadov (najskôr zhora zľava zobrazenie, ktoré poznáte z Rider-Waite Tarotu, ďalej The egpytian tarot, The Origins, Tarot Marseille) na jedno arcanum (tajomstvo). Odhaliť to tajomstvo je vlastne možnosťou nahliadnúť z brehu vedomia k brehu podvedomia a nadvedomia.

Tarot vás vyzlečie donaha.


       Pohodlne sa usaďte, uvoľnite sa, zatvorte oči a sústreďte sa iba na jednu jedinú záležitosť. Na tú, ktorú chcete riešiť. Keď ju jasne vnímate vnútorným zrakom, otvorte oči a stlačte tlačítko Generuj!



Som ilúzia alebo inšpirácia...




Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

Publikované: 19.07. 2010 (940485 čitateľov)

Content ©