Výrok: Neexistuje človek, ktorý by sa narodil pod nešťastnou hviezdou. Sú iba ľudia, ktorí nerozumejú oblohe. (Dalajláma)

Farby o vás hovoria



Akú máte radi farbu? Je jedno či oblečenia alebo na nábytku. Každá o Vás niečo vypovedá…

Červená Ružová Fialová Indigo
Oranžová Zelená Čierna Modrá
Žltá Hnedá Biela Sivá


BIELA
- túto farbu obľubujú ľudia otvorení, úprimní a nekompromisní, ktorí nič neodpustia sebe ani svojmu okoliu. Vytvárate dojem odstupu a chladu, aj napriek nevinnému a láskavému srdcu. Alebo možno práve preto...

ČERVENÁ
- ak dávate prednosť tejto farbe, vyžaruje z vás sila a energia. Bývate však aj impulzívni, dokonca až agresívni. Svoje názory presadzujete, aj keď nemáte pravdu. Najbližším však dokážete prejaviť veľa nežnosti a srdečnosti.


ČIERNA
- vyznávači tejto farby sa vyznačujú autoritou, eleganciou, ale aj citlivosťou a tajnostkárstvom. Baví ich filozofovanie, dokážu šikovne vychádzať s ľuďmi, sú rodení diplomati. Často cítia potrebu izolovať sa od vplyvov z okolia.

FIALOVÁ
- vaša osobnosť je originálna. Predstavuje vášnivú duchovnú silu a vy ste samostatný človek s nezávislými názormi a umeleckými sklonmi. Keďže uznávate silu múdrosti, na svoje okolie i na seba máte niekedy prehnane vysoké nároky.


HNEDÁ
- prezrádza, že ide o človeka dôverčivej, milej a pokojnej povahy. Nechýba mu ľudskosť a silne vyvinutý zmysel pre spravodlivosť, vďaka čomu ho ťažko možno spoznať a oceniť jeho kladné vlastnosti. Iní si na nich cenia solídnosť, spoľahlivosť, trpezlivosť a pocit bezpečia.


MODRÁ
- predstavuje opatrnosť, rozvážnosť, nečinnosť a ľahostajnosť - takto by sa stručne dali vyjadriť vaše vlastnosti. Váš vnútorný svet a život je komplikovaný, túžite mať všetkého veľa, len nerobíte preto nič, aby ste to dosiahli.


INDIGO
- vaša vnímavosť a pokoj sú priam hmatateľné. Veľmi ľahko si vytvárate priateľstvá a dokážete vynikajúco reagovať a argumentovať v komunikácii s inými. Poznanie vás motivuje, presadzujete sa rozumne a dosahujete rešpekt. Len, kde zostala láska?


ORANŽOVÁ
- zaujíma vás svet i ľudia okolo. Máte zvedavú povahu, novátorské schopnosti a ctižiadostivosť. Pôsobíte energicky, príťažlivo, štedro a spravodlivo. Pri uskutočňovaní svojich predsavzatí ste tvrdohlaví a nerešpektujete názory iných.


ŽLTÁ
- vaša čulá, zvedavá a tvorivá povaha potrebuje veľa stimulov na vyjadrenie zmyslu pre slobodu a radosť. Hravo zvládate komunikáciu s inými a vaša večne čulá myseľ nikdy nezaháľa. Len často viac hovoríte ako konáte.


RUŽOVÁ
- prezrádza sentimentalitu, jemnosť. Romantické city sú pre vás priam charakteristické. Málo zmyslu pre praktickosť života so sklonmi k okrášľovaniu podľa vlastných predstáv vám často spôsobuje sklamania a problémy.


SIVÁ
- zbožňujete ochotu, pokoj a ušľachtilosť. Nikomu nič nezávidíte, ani nikoho však nepoľutujete. Ste opatrní, podozrievaví, ostražití, nedôverčiví a hlavne pevne presvedčení o tom, že každý si je strojcom svojho osudu.


ZELENÁ
- predstavuje kreativitu, citlivosť, lásku k prírode a vôbec všetkému živému. Vyjadruje ochotu pomáhať iným ľuďom prostredníctvom pochopenia. Rozdávate lásku, uzdravujete a motivujete ich. Pozor, aby ste sa príliš nevyčerpávali.



Zodio je stránka, ktorá Vám podľa astrológie zobrazí zhodu s ostatnými užívateľmi. Pri výpočte sa porovnávajú vzájomné pozície planét a astrologických bodov.




Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

Publikované: 21.01. 2010 (107812 čitateľov)

Content ©