Výrok: Ľudské srdce je práve vtedy najviac choré láskou, keď nemá koho milovať. (Moritz Arndt -nemecký spisovateľ)

Horoskop denný



Publikované horoskopy sú autorským dielom spoločnosti NUMEROLOGIA.SK s.r.o. V prípade záujmu o ich zdieľanie a publikovanie na iných webstránkach nás kontaktujte.

Horoskop na deň 26.04.2024

BARAN
(21.3. - 20.4.)
V práci zvoľte efektívny systém, aby si vaše schopnosti neprestali vážiť. Pokiaľ to nejde, nájdite zamestnanie, čo spĺňa vaše potreby. V kolegiálnych vzťahoch sa však vždy nájde niekto, kto je nevrlý a do všetkého strká nos. Dôležité však je ako sa k tomu postavíte vy a či sa práve týmito ľuďmi necháte ovplyvniť. Vždy sa ľahšie riešia problémy iných ako tie vlastné. Tešte sa aj s malých uspokojivých výsledkov. Pre kariéru si neničte telo a kontrolujte nákupy pre svoje ratolesti, aby ste nezbankrotovali.

BÝK
(21.4. - 20.5.)
Všetko sa vám bude dariť a nič pre vás nebude problémom. Teraz sa nenechajte od nikoho z pracovného okolia znepokojovať, urážať a ani podpichovať. Ukážte nielen sebe, ale aj svojmu okoliu, čo vo vás je a čomu v prípade, ak sa postavia proti vám budú musieť čeliť. V súkromí buďte viac tolerantná a prístupná. Nemali by ste sa zbytočne rozčuľovať nad maličkosťami, ktoré za to ani zďaleka nestoja. Počas víkendu jednoducho vypnite. Stuhnutosť kĺbov sa odstraňuje aj pokojnými prechádzkami prírodou.

BLÍŽENCI
(21.5. - 21.6.)
Možno sa netešíte najlepšej nálade. Budete mať sklony vidieť veci v horšom svetle, ako v skutočnosti sú. Ak sa vám niečo nepodarí, nehádžte hneď flintu do žita. Nemôže byť každý deň nedeľa. Na každého niekedy čakajú neúspechy a treba sa s nimi čo najrýchlejšie vyrovnať. Platí to o milostných vzťahoch rovnako ako o nepodarenej skúške v autoškole či inej záležitosti. Nie každý sen možno uskutočniť hneď. Nemali by ste svoju zlú náladu dávať najavo okoliu. Pracovné záležitosti vybavte milo a s úsmevom na tvári. To platí aj pre milostné záležitosti.

RAK
(22.6. - 22.7.)
Dnes sa dajte rozmaznávať, budete to potrebovať ako soľ. Množstvo drobných neúspechov a prekážok by inak mohlo zadusiť vašu sálajúcu energiu a to by bola škoda. Robíte dobre, keď sa nesnažíte rýchlo zbohatnúť. Lepší je malý zisk než veľká škoda. Napriek tomu vás však rozčuľuje, že skutočnosť sa líši od vašich predstáv. V živote však budete nachádzať veľa vecí, s ktorými sa budete musieť nakoniec zmieriť. Najlepšie urobíte, keď sa obklopíte ľuďmi, ktorí vám naozaj rozumejú a chcú pomôcť. Čo tak zistiť možnosti k utuženiu priateľstiev s ľuďmi v zahraničí?

LEV
(23.7. - 23.8.)
Prežívate to, čo možno označiť ako súlad tela a ducha. Zdá sa vám, že dokážete naozaj všetko. Sebavedomie a optimizmus vás povznesú nad nepríjemnosťami a niektorými osobami opačného pohlavia. Sústreďte sa na dôležité veci, ostatok vypusťte z programu. Dnes by ste mohli využiť priazeň hviezd na úspešné rokovania, nákup nehnuteľností a vybavovanie finančných záležitostí. Dnes je vhodný deň na akúkoľvek duševnú činnosť. Ako protiváhu vyčerpávajúceho dňa si zvoľte šport. Získate tým dobrú náladu.

PANNA
(24.8. - 23.9.)
Mala by ste si dať maximálny pozor pri akomkoľvek premiestňovaní. Radšej nesadajte za volant a aj do práce choďte radšej verejnou dopravou. To isté platí, samozrejme, aj o služobných cestách, ktorým by ste sa mala podľa možností vyhýbať. Nepúšťajte sa do sporov s partnerom, neuspela by ste. Budete naštvaná, lebo sa znova niečo pokazilo a to len pre ľudskú hlúposť. Tentoraz to nie je ani vaša chyba. A vy ste typ človeka, ktorý tak ľahko neodpúšťa a nezabúda. Za chyby sa platí, a ako tvrdo, keď ste sudcom vy. Len aby vás vaši odsúdenci tiež raz nesúdili za vaše prehrešky.

VÁHY
(24.9. - 23.10.)
Na dnešný deň ste sa výnimočne tešila. Vaše deti vám pripravia milé prekvapenie. I keď vás v práci čaká množstvo povinností, večer bude patriť zábave. Možné je i zoznámenie sa s vplyvným človekom a konečne sa uvidíte s priateľmi. Vo vzťahoch zožínate to, čo ste zasiala. V partnerskom vzťahu sa podujmite na vážny a úprimný rozhovor, ktorý u slobodných môže viesť k trvalému spojeniu s milovanou osobou. Dnes prijmite pozvanie priateľov na menšie povyrazenie si za zábavou.

ŠKORPIÓN
(24.10. - 22.11.)
Otvárajú sa pred vami nové možnosti. Nemusíte sa ich obávať len preto, že ľudia, s ktorými momentálne prichádzate do styku, sú vám nesympatickí. Ak budete vinu za neuskutočnený plán zvaľovať na druhých, možno sa dočkáte uznania, ale vašu situáciu to nevyrieši. Aspoň v duchu si priznajte, v čom sú vaše slabé stránky. V partnerskom živote nadchádza obdobie častejších, ale bezvýznamných nedorozumení. Tu by ste sa mali riadiť pravidlom - nebudem robiť inému to, čo sama neznášam.

STRELEC
(23.11. - 21.12.)
Dnešok je ako stvorený na to, aby ste vyriešili problémy, ktoré sa s vami už dlhšie spájajú. Využite to, že sú vám hviezdy priaznivo naklonené a riešte všetko, čo sa riešiť dá. Dnes urobíte veľa dobrého a prospešného najmä pre vás, ale aj pre vaše okolie. Máte šancu presadiť sa v čomkoľvek. S vaším zdravotným stavom to nie je ružové. Aj keď netrpíte žiadnou vážnou chorobou, zožiera vás každodenná únava. V prvom rade liečte dušu, najlepšie ráznou zmenou. Zavolajte starým priateľom, zmeňte farbu vlasov, zmeňte štýl obliekania, jednoducho omladnite.

KOZOROŽEC
(22.12. - 20.1.)
Nejako vás zmáha únava, pravdepodobne toho bolo na vás v poslednom období priveľa nielen v práci, ale aj v súkromí. Ale keď si to v hlave urovnáte, veľmi ľahko zistíte, ako sa z tejto nepríjemnej šlamastiky dostanete. Dávajte si pozor na intrigy od okolia. Vďaka stretnutiu starého priateľa, na ktorého narazíte celkom náhodne, nedokážete dodržať svoj denný program. Dajte si pozor na žiarlivosť partnera a zbytočne ho nevystavujte pochybnostiam. Radšej hneď po príchode domov vyložte karty na stôl a povedzte celú pravdu.

VODNÁR
(21.1. - 19.2.)
Tento deň bude pre vás naozaj veľmi príjemným. V práci vám bude čas plynúť veľmi rýchlo, ale nemajte strach, všetko hravo zvládnete. Dávajte si však dobrý pozor na to, kde si nechávate peňaženku. V rodine sa pravdepodobne opäť vyskytne nejaká hádka, ale vy sa do nej radšej nezamotávajte. Viac sa venujte partnerovi a najbližším členom rodiny. Naučte deti, že voľný čas možno prežívať aj inak ako pri počítači. Ľahké zeleninové večere vám i rodine po zdravotnej stránke len a len prospejú.

RYBY
(20.2. - 20.3.)
Napriek pocitu lenivosti si vysúkajte rukávy a hor sa do práce. Množstvo vonkajších okolností spôsobí, že budete môcť zrealizovať plány, ktoré ste mali už dlhšie v hlave. Po plodnom a úspešnom pracovnom dni, kedy máte predpoklad uzavrieť zopár záležitostí, si zaslúžite príjemne strávený večer s priateľmi. Akákoľvek aktivita a čas strávený s nimi a rodinou vám len prospeje. Na tele, aj na duši. Svoje pozitívne naladenie prenesiete i na nich. A v takýchto všestranne pohodových podmienkach a oddychu by ste mali ukončiť celý deň.


Všetky texty sú duševným vlastníctvom Slovenskej Numerológie (www.numerologia.sk). Akékoľvek publikovanie alebo ďalšie šírenie obsahu bez predošlého písomného súhlasu je zakázané.



kurzy




Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

Publikované: 23.01. 2014 (604696 čitateľov)

Content ©