Výrok: Čo je zlé, na to vplyv nemá, čo je dobré, to prejde samo. (Zákon pesimistu)

Horoskop týždenný



Publikované horoskopy sú autorským dielom spoločnosti NUMEROLOGIA.SK s.r.o. V prípade záujmu o ich zdieľanie a publikovanie na iných webstránkach nás kontaktujte.

Týždenny horoskop 30. týždeň

BARAN
(21.3. - 20.4.)
Kým začiatkom týždňa vás bude tešiť kreatívna práca, prípadne inovácie v domácnosti počas víkendu, ten ďalší týždeň sa viac začnete zaujímať o svoju životnú polovičku alebo vhodný objekt lásky. Tešte sa na dni naplnené láskou.

BÝK
(21.4. - 20.5.)
Tento týždeň pravdepodobne strávite naháňaním sa za vybavením rodinných záležitostí alebo zdarným dokončením pracovných termínov. Nemiešajte sa do vecí iných, a starajte sa len o svoje veci, aby ste všetko stihli.

BLÍŽENCI
(21.5. - 21.6.)
Energie a vitality máte na rozdávanie a čakáte. Lenže lásku si nemožno vynútiť lichôtkami. Prichádza sama a tá skutočná je vždy najmenej očakávaná. Pokiaľ je pre vás láska iba sen, tak snívajte. Pozor, vzhľad tých, čo vám sľubujú modré z neba, môže klamať.

RAK
(22.6. - 22.7.)
Všetko materiálne raz pominie a teraz nie je podstatné. Aj zdanie, že sú ľudia nepríjemní môže byť klamlivé. Hľadajte niekoho, kto na vás dokáže preniesť aspoň trochu radosti a aj najčernejší deň sa zmení na plný slnečného jasu.

LEV
(23.7. - 23.8.)
Ak sa vám zdá, že prechádzate ťažším obdobím vášho života, znamená to veľký poriadok, čiže koniec starého myslenia a začiatok nového. Premena vo vás môže byť veľmi bolestivá, ale očistná. V pracovnej oblasti môžete očakáva finančné prilepšenie.

PANNA
(24.8. - 23.9.)
Tieto dni vám prinesú mnoho komplikácií a vaše plány skríži niekoľko nepríjemností. Teraz sa ukáže, či ste si nechali nejakú rezervu, alebo išli na doraz. Avšak ani to najlepšie zamestnanie nestojí za to, aby ste ohrozili svoje zdravie. Doprajte si preto po práci dostatočný odpočinok.

VÁHY
(24.9. - 23.10.)
Prežijete pomerne aktívny týždeň. Najskôr práca, potom nákupy, domáce povinnosti, ale nájdite si čas aj pre seba. Zlepšite si náladu maličkosťami. Dôležité je zdravie, o ktoré sa môžete oprieť a láska, čo vám vyčarí úsmev na tvári.

ŠKORPIÓN
(24.10. - 22.11.)
Nuda vám odčerpáva množstvo energie. Buďte stále v pohybe. Prioritnou je momentálne pre vás finančná oblasť. Ako výhodne nakúpiť, predať alebo investovať. Optimizmus a odvaha vám pomôžu prekonať ťažkosti. To najlepšie vás totiž stretne nečakane.

STRELEC
(23.11. - 21.12.)
Monotónna a rutinná práca vašu krehkú dušu pomaly ale isto zabíja. Jediným svetlým bodom sa vám javia sny, ideály alebo netradičná dovolenka. Práca ale nie je všetko, dôležité je aj zdravie a najmä láska.

KOZOROŽEC
(22.12. - 20.1.)
Nepozerajte sa iba na peniaze, ale nájdite na nočnej oblohe padajúcu hviezdu a niečo si želajte. Ešte stále je tu totiž doba dlhých večerov, kedy môžete tráviť oveľa viac času s rodinou alebo priateľmi. Pohodu a úsmev na tvári vám nevezme nikto. Nezabúdajte.

VODNÁR
(21.1. - 19.2.)
Nič v živote nie je zadarmo, aj za šťastie treba platiť. Viac ako súkromným partnerských vzťahom sa bude dariť tým pracovným. Ak si myslíte, že sa všetci voči vám obracajú chrbtom, zamyslite sa, či to nie ste vy, kto sa otáča chrbtom k ostatným.

RYBY
(20.2. - 20.3.)
Dostatok energie a nerozhodnosť nie sú najvhodnejšou kombináciou, ak chcete dosiahnuť svoje naplavované ciele. Preto reálne zvážte všetky svoje možnosti a nebojte sa za svoju vec zabojovať a zariskovať. Hlavne, ak sa to týka vášho súkromného života.


Všetky texty sú duševným vlastníctvom Slovenskej Numerológie (www.numerologia.sk). Akékoľvek publikovanie alebo ďalšie šírenie obsahu bez predošlého písomného súhlasu je zakázané.



Som ilúzia alebo inšpirácia...




Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

Publikované: 24.01. 2014 (187981 čitateľov)

Content ©