Výrok: Domýšľavosť často nesvedčí o veľkej rozumnosti. (Ezopova bájka o myšiach a lasiciach)

Horoskop týždenný



Publikované horoskopy sú autorským dielom spoločnosti NUMEROLOGIA.SK s.r.o. V prípade záujmu o ich zdieľanie a publikovanie na iných webstránkach nás kontaktujte.

Týždenny horoskop 16. týždeň

BARAN
(21.3. - 20.4.)
Mimoriadne vhodný týždeň na to, aby ste sa zamyslela nad svojou finančnou situáciou. Riešenie je možno oveľa jednoduchšie, než sa vám môže zdať. Nedajte sa však nachytať podvodníkom, ktorí vám sľubujú neuveriteľne rýchle zbohatnutie.

BÝK
(21.4. - 20.5.)
Váš celkový fyzický stav je plne vo vašich rukách. Ak ste v predchádzajúcom období zmenili svoj životný štýl a poslúchli radu svojho lekára, či partnera, nastane pre vás šťastné obdobie, kedy sa môžete venovať tomu, čo vám prináša radosť.

BLÍŽENCI
(21.5. - 21.6.)
Pokiaľ ste sa nedávno dostala do konfliktu s osobou mladšou ako ste vy, máte pred sebou týždeň, ktorý je vhodný na riešenie problémov každého druhu. V riešení pracovných záležitostí postupujte diplomaticky. Mala by ste sa skôr otvorene porozprávať s partnerom.

RAK
(22.6. - 22.7.)
Čaká vás príjemný týždeň, plný malých prekvapení. Vo víre spoločenských udalostí sa radšej držte medzi svojimi najbližšími, vo veľkej spoločnosti vám hrozí nepríjemná hádka. Dlhodobo chorí sa dočkajú viditeľného zlepšenia zdravotného stavu.

LEV
(23.7. - 23.8.)
Čaká vás perný pracovný týždeň. Niet divu, že vám dochádzajú fyzické i psychické sily. Pokyny nadriadených púšťate jedným uchom dnu a druhým von. Večer po práci dajte prednosť posedeniu s priateľmi alebo s tým jediným, ak náhodou jarné daždivé počasie nepraje prechádzkam v prírode.

PANNA
(24.8. - 23.9.)
Milujete prechádzky v prírode a pohľad na prírodu v každom ročnom období? Tak prečo si tieto zážitky nedoprajete práve teraz? Vyvetrajte si hlavu, zabudnite na problémy a nadýchajte sa z plných pľúc čerstvého vzduchu. Predĺžte si voľné dni o dovolenku.

VÁHY
(24.9. - 23.10.)
Je vhodný čas na to, aby ste si udobrili osobu, ktorá sa na vás už dlhší čas hnevá. S partnerom sa nepúšťajte do nekonštruktívnych rečí, nemuselo by sa vám to vyplatiť. Vo voľnom čase radšej zostaňte doma a oddychujte, neviazaná zábava by vám mohla len uškodiť. Zamerajte pozornosť na zdravie.

ŠKORPIÓN
(24.10. - 22.11.)
V žiadnom prípade príliš nepracujte. Ak si nosíte prácu domov, nechajte to radšej na inokedy. Môžete očakávať čas plný príjemných chvíľ strávených s milovanou osobou. S partnerom si veľmi dobre porozumiete. Určite spolu vyriešite viacero problémov, ktoré vás už oboch dlhšie trápili.

STRELEC
(23.11. - 21.12.)
Ak sa v poslednom čase cítite stále vyčerpaná a uťahaná z každej činnosti, ktorú robíte, zrejme na vás lezie jarná únava. Najlepšie sa proti nej vyzbrojíte oddychom, dostatkom vitamínov a nejakými zaujímavými aktivitami. Porozmýšľajte nad tým, čo by vás bavilo.

KOZOROŽEC
(22.12. - 20.1.)
Ľudia vás majú radi, ale nie ste stredobodom ich záujmu ako by ste si predstavovali. Rozhodne by vám nezaškodila väčšia priebojnosť a sebaistota. Skúste si pre začiatok zmeniť farbu účesu. Čím bude farba krikľavejšia, tým lepšie. A nezabudnite, že máte úžasný dar.

VODNÁR
(21.1. - 19.2.)
Tento týždeň využite na to, aby ste sa venovali čo najviac svojej rodine. Vynahraďte im kus toho strateného času, čo ste venovali viac pracovným povinnostiam. Nemajte strach dať najavo svoje city. Stretnete sa s osobou, ktorú ste už dlhší čas nevideli. Stretnutie poteší obe strany.

RYBY
(20.2. - 20.3.)
Občas dokážete byť veľmi nestála a snáď ani nie ste schopná rozhodnúť sa. Dnes vám strašne chutí brokolica, zajtra ju budete priam neznášať. Pravdepodobne sa počas tohto obdobia stávate absolútne nespoľahlivou a vôbec to nemusí súvisieť s jarnou únavou.


Všetky texty sú duševným vlastníctvom Slovenskej Numerológie (www.numerologia.sk). Akékoľvek publikovanie alebo ďalšie šírenie obsahu bez predošlého písomného súhlasu je zakázané.



kurzy




Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

Publikované: 24.01. 2014 (187037 čitateľov)

Content ©