Výrok: Láska má veľa podôb a situácii, spravidla si zvolíme tú najnepohodlnejšiu. (Všeobecná estetika)

Horoskop týždenný partnerský



Publikované horoskopy sú autorským dielom spoločnosti NUMEROLOGIA.SK s.r.o. V prípade záujmu o ich zdieľanie a publikovanie na iných webstránkach nás kontaktujte.

Partnerský týždenny horoskop 17. týždeň

BARAN
(21.3. - 20.4.)
City: Pociťujete potrebu nových kontaktov a ak sa odhodláte hľadať, budete úspešní. Nový objekt by však mohla vystrašiť vaša prílišná dravosť. Držte preto na uzde svoj elán. Nezabudnite si vypočuť pocity druhej strany.

BÝK
(21.4. - 20.5.)
City: Ohúril vás nejaký príťažlivý objekt a vy ste teraz úplne bez seba, že vás vôbec chce? Seba príliš podceňujete, a tak nechcete nechať žiadnu príležitosť nevyužitú. Nič ale neurýchľujte a všetkému doprajte veľa času, ináč sa vám môže veľa vecí pokaziť a vy budete opäť sklamaní.

BLÍŽENCI
(21.5. - 21.6.)
City: Nevnímate dostatočne potreby svojej lásky. Mýlite sa, ak si myslíte, že chce vždy to, čo vy. Milovať niekoho, to ešte neznamená, že mu aj telepaticky odčítavate, čo chce a čo zas nie. Ani ten druhý vám nemôže splniť nevyslovené želania. Bohužiaľ vy ich často neplníte, aj keď na nich upozorňuje.

RAK
(22.6. - 22.7.)
City: Vypočítavosť sa niekedy nevypláca. Robiť niečo na oko iba kvôli tomu, aby ste niekomu padli do oka nemá zmysel. Teraz totižto na to príde a ak sa chcete vyhnúť trápnym situáciám, už to viac neskúšajte. Ste takí bohatí vedomosťami a vy sa potrebujete hrať na niečo, čo nie ste.

LEV
(23.7. - 23.8.)
City: Máte strach prejaviť to, čo cítite. Tajne dúfate, že za vami príde a urobí prvý krok. Bohužiaľ čakáte márne. Máte len dve možnosti, buď zabudnete, alebo to budete práve vy, kto dá jasne najavo, že stojíte o priazeň lásky a nielen o ňu. Odvaha sa aspoň vám vždy vypláca.

PANNA
(24.8. - 23.9.)
City: Raz rozmýšľate o tom, že si svojho partnera nezaslúžite. Druhýkrát zas o tom, že on si nezaslúži vás. Vašu rovnováhu udržujú extrémy na obidvoch stranách. Napriek tomu by ste mali byť šťastní. Len si dávajte pozor, aby ste nešliapli v niečom vedľa, lebo máte na podobné veci talent.

VÁHY
(24.9. - 23.10.)
City: Špekulujete o všetkých možných variantoch vášho života? Prečo to vôbec robíte, ak ste spokojní? Hľadáte niečo, čo vám azda chýba? Alebo si myslíte, že po boku novej lásky by ste sa mohli mať lepšie? Všetko je zbytočné, na vás čakajú zmeny, ktoré vám môžu niečo nové naozaj priniesť.

ŠKORPIÓN
(24.10. - 22.11.)
City: Besniete od radosti, šťastím ste úplne, ale úplne bez seba. A to všetko iba preto, že váš vzťah pokročil tam, kde ste chceli. Konečne už nachádzate uspokojenie, ktoré ste tak dlho hľadali. Dá sa povedať, že teraz sa vám začalo najlepšie obdobie roka. Pripravte sa na prichádzajúce zmeny.

STRELEC
(23.11. - 21.12.)
City: V práci by ste mali spoznať nového kolegu alebo kolegyňu. Ani netušíte, že o pár mesiacov môže byť váš vzťah aj iný ako iba pracovný. Nateraz v ňom nájdete dobrého priateľa či priateľku a mnohému vás naučí. Hlavne nezabudnite, že prvý dojem má svoje čaro, ktoré môže ovplyvniť celkový pohľad.

KOZOROŽEC
(22.12. - 20.1.)
City: Nezneužívajte to, že je po vás veľký dopyt. Ak zo seba urobíte totižto iba krásny talizman, uchmatne si vás iba niekto, kto je príliš povrchný a u takých potom nenájdete to, čo chcete. Málokto má totižto krásny obal aj krásne vnútro zároveň. Neoklamte sami seba.

VODNÁR
(21.1. - 19.2.)
City: Ak sa s parterom v poslednom čase často hádate, príčina bude zrejme v oboch. Nedovoľte stresu, aby vás okrádal o vzájomné krásne chvíle. Radšej sa úprimne porozprávajte a buďte si jeden druhému oporou. Uvidíte, čo taký rozhovor spraví.

RYBY
(20.2. - 20.3.)
City: Je ťažké dosiahnuť to, aby vaša rodina vychádzala s vašou milovanou láskou. Niekedy sa právom cítite ako medzi dvoma mlynskými kameňmi. Ak hľadáte príčinu, je to práve vaša rodina, ktorá neakceptuje ľudí vám blízkych, lebo nie sú podľa jej gusta. Nie ste odkázaní iba na názor rodičov.


Všetky texty sú duševným vlastníctvom Slovenskej Numerológie (www.numerologia.sk). Akékoľvek publikovanie alebo ďalšie šírenie obsahu bez predošlého písomného súhlasu je zakázané.



kurzy




Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

Publikované: 24.01. 2014 (135405 čitateľov)

Content ©