Výrok: Nezaujatý človek sa vždy usiluje posúdiť spornú vec zo všetkých hľadísk. (Ezopova bájka o chlapcovi a vlkovi)

I-ting



Trápi Vás nejaký problém? Vyveštite si sami jeho riešenie prostredníctvom starovekého  I-TINGU hneď teraz! Sústreďte sa na svoju otázku. Stlačte tlačítko - Zastav. Označte v príslušnom okienku zodpovedajúcom poradiu mince tie, ktoré obsahujú čínske znaky a nakoniec stlačte tlačítko - Vyveštiť.


Čítať viac?
       
       Čo je veštenie I-TING? Je to rozdelenie vzorcov života do 64 typov problémov a ich riešení. Vznik I-tingu sa datuje v starej Číne pred cca 5000 rokmi a aktívne sa ním zaoberal napr. aj Konfucius. Aj dnes je táto forma veštenia veľmi populárna - napokon posúďte sami:

       Pre klasické vyveštenie potrebujete 6 ks akýchkoľvek rovnakých mincí. Sústreďte sa intenzívne cca 10-20 sekúnd na otázku, ktorú chcete I-TINGU položiť, a na ktorú sa chcete dozvedieť odpoveď. Počas myslenia na otázku mince potriasajte v ruke, aby sa dobre premiešali. Následne zatvorte oči a mince vyložte do radu za sebou na stôl zľava doprava.

       Na miestach v rade vyložených mincí na vašom stole, kde je "hlava" (číslo vyjadrujúce hodnotu mince) zaškrtnite nižšie vo formulári príslušné okienko, zodpovedajúce poradiu mince alebo mincí na stole s hlavou. Tam kde vyšiel "orol" (druhá strana mince - štátny znak) nechajte okienka prázdne. Nakoniec stlačte tlačítko - Vyveštiť.

       Odpoveď sa vám ihneď zobrazí. Veľa štastia!



 

Rotujúca minca Rotujúca minca Rotujúca minca Rotujúca minca Rotujúca minca Rotujúca minca


 





Bellisamade...šperky inšpirujúce vašu dušu




Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

Publikované: 19.10. 2008 (357376 čitateľov)

Content ©